Црвена-вино

Црвена-вино ги има истите карактеристики како црвената, што го прави пријателска, топла и позитивна. Врз основа на нејзините тонови (ладно или топло), добро оди со други помалку заситени бои, како што се беж, крем или светло сива боја. Бидејќи црвената во јазикот на природата значи "Внимавајте!" Го зграпчува вниманието од прв поглед. Најдобро е да се користи во детали или во мали пропорции.

star_border
Код на боја
0571
More info
star_border
Код на боја
0611
More info
star_border
Код на боја
0581
More info
star_border
Код на боја
0601
More info