Светот на Life бои

Drop accordion items here!

Откријте ги трендовите на бои, пронајдете совршени комбинации на бои и изберете меѓу 888 нијанси на бои за вашиот следен проект. Baumit Life не е само најсеопфатниот систем за бои за фасади, туку и најиновативен. Систем на бои што е толку разновиден, индивидуален и убав како и самиот живот. Покрај боите, текстурата на површините е секако клучна. Светлината и сенката, имитациите и многу повеќе влијаат врз архитектурата и нашата перцепција. Баумит обезбедува обемна програма за индивидуален дизајн.

Користете го целиот спектар на бои

Најголемиот асортиман на бои е достапен за Baumit PuraColor што е органски врзана и обработка на завршена боја за внатрешна и надворешна употреба. Baumit ProColor е исклучително водоотпорен, отпорен на временски услови и дозволен. Дополнително, лесно се чисти и лесно се обработува. Baumit PureColor е погоден за примена на минерални и органски врзани малтери, како и на полнила и бетон. Проверете го Продукти да ги пронајдете сите достапни бои и рендери.