Теракота

Тераката е црвеникава средна кафеава боја. Таа ги има истите квалитети како кафеава - земјена, природна и пријателска. Оваа пријатна нијанса на кафена боја ќе го засили земјениот изглед на архитектурата на фасадата. Теракотата е одлична во комбинација со беж и темно кафеава боја, како и со свои разредени нијанси.

star_border
Код на боја
0572
More info
star_border
Код на боја
0562
More info
star_border
Код на боја
0564
More info
star_border
Код на боја
0402
More info