Небесно плава

Светла до средно сина боја, пренесува ведрина и свежина. Фасадите со сино секогаш ќе изгледаат поладно / постудено и попространи од другите соседни згради. Небото сино оди добро со светло неутрални бои кои стојат во хармонија со специфична нијанса на сина боја.

star_border
Код на боја
0773
More info
star_border
Код на боја
0766
More info
star_border
Код на боја
0794
More info
star_border
Код на боја
0725
More info