Бетон

Бетон е нијанса на сива боја. Сивата, како водечка боја, дава формален и сериозен зглед за дадена зграда. Најдобар ефект се добива како сериозна придружна боја (но само со поладни тонови на бои) бидејќи бетонот не се издвојува сам по себе. Бетон е совршен за да се меша со ладни црвени / малина или пригушени верзии на овие нијанси, ладни зелено-жолти тонови како грејпфрут и други посветли верзии на сива боја.

star_border
Код на боја
0915
More info
star_border
Код на боја
0888
More info
star_border
Код на боја
0896
More info
star_border
Код на боја
0894
More info