Гулаб

Гулаб всушност е нијансана сивата боја. Гулаб дава мирен и сериозен впечаток за дадена зграда. Извонредна средно сива боја, одлична кога се комбинира со ладни црвени / пригушени верзии на малина или придушени зелено-жолти тонови како што се грејпфрут ..

star_border
Код на боја
0864
More info
star_border
Код на боја
0866
More info
star_border
Код на боја
0873
More info
star_border
Код на боја
0876
More info