Life Challenge 2022
star_border

Европската фасада Баумит 2022 година ќе се одржи во Валенсија, Шпанија

Баумит Life Challenge е натпревар на кој се наградуваат најдобрите Баумит фасади во Европа. Покрај јавното гласање, сите проекти  ги оценува професионално жири кое ги избира номинираните за финалниот настан

update end date below between the quote marks, month in short format
Mar 10, 2022 10:03:00LifeChallenge 2022 Short ListShortlist Will Be Announced

Thursday 10.03. 10:03

  • days
  • Hours
  • Minutes
  • Seconds

Онлајн гласање: Од едносемејна куќа до историско реновирање. Гласајте за вашата омилена архитектура на нашето онлајн гласање со преку 300 проекти од 23 земји.

Настан за животен предизвик
Мај 19
, 2022
Град на уметностите и науките, Валенсија, Шпанија

Победи во една од шесте категории или земи ја главната награда дома

Гледајте ги главните моменти од шоуто во 2021 година