Life Challenge 2020
star_border

Европска Баумит фасада

Баумит Life Challenge е натпреварување, каде секоја втора година надобрите Баумит фасади се наградени. Сите проекти се оценувани од професионално жири, кои ги селектираат номинираните за финалниот настан во Валенсија, во Септември 10ти 2020.
Пронајдете ги поставените проекти од 25 земји во следните категории и одберете го вашиот фаворит.