Ванила

Ванилата е света, топла верзија на жолта боја. Има многу малку популарни имиња за бои кои можат да донесат многу различни тонови заедно под еден покрив, а ванилата е една од нив. Ванила нуди сончево ефект на фасадите. Нијанси на ванила служат за да ги разјаснат придушените, сериозните бои и да додадат чувство на пријателство и оптимизам на поелегантните тонови.

star_border
Код на боја
0207
More info
star_border
Код на боја
0089
More info
star_border
Код на боја
0087
More info
star_border
Код на боја
0219
More info