Цимет

Цимет е потопла верзија на кафена боја. Ова значи дека ги има истите квалитети како кафеаво-земјена, природна. Циметот е пријателски и добредојден како топла шоља кафе со цимет на врвот. Циметот е богата боја и треба да и' парира силна споредна боја. Спредните бои по можност вклучуваат лесни и топли неутрални тонови.

star_border
Код на боја
0351
More info
star_border
Код на боја
0371
More info
star_border
Код на боја
0342
More info
star_border
Код на боја
0362
More info