Чоколадо

Чоколадото е пријатна нијнса со длабоки кафеави тонови. Таа ги има истите квалитети како кафеава - земјена, природна и пријателска. Споредните боите направени во чоколадо ќе додададат малку леснотија во целокупниот изглед. Ако изберете пожива нијанса за придружна на чоколадната од листата на препорачани бои за спарување, тогаш ќе се создава хармонична, но привлечна комбинација за вашата фасада.

star_border
Код на боја
0391
More info
star_border
Код на боја
0382
More info
star_border
Код на боја
0372
More info
star_border
Код на боја
0411
More info