Слонова коска

Слоновата коска е дел од групата на неутрални бои. Оваа нијанса може да се нанесе врз големи површини на фасада. Тоа оди добро со различни бои. Слоновата коска е всушност бела боја со многу лесен допир на кафеава или жолта боја. Тоа е одлична боја за украсување на големи делови од фасада, давајќи им светлина и чист изглед. Фасадите и придружните детали направени во нијанси на слонова коска нудат мек и хармоничен изглед за екстериери.

star_border
Код на боја
0018
More info
star_border
Код на боја
0169
More info
star_border
Код на боја
0198
More info
star_border
Код на боја
0158
More info