Крем

Крем спаѓа меѓу групата на неутрални бои. Оваа нијанса може да се нанесе врз големи површини на фасада и добро оди со различни бои. Кремавите тонови се бели со лесен допир на кафеава боја. Крем е одлична боја за декорирање големи делови на фасада, давајќи и' светлина и чист изглед. Фасадите и придружните детали во крем и неутрални бои ќе создадат  мек, но чист изглед.

star_border
Код на боја
0369
More info
star_border
Код на боја
0017
More info
star_border
Код на боја
0229
More info
star_border
Код на боја
0199
More info