Пролетна трева

Дали барате пријателски, отворен и лесен екстериер? На јазикот на природата, зелената претставува хармонија, одмор и сигурност. Користењето на зелено ќе даде природен впечаток, нагласувајќи силна врска со природата. Пролетната трева оди добро и со други природни бои - особено со пурпурни кафеави и топли неутрални.

star_border
Код на боја
1132
More info
star_border
Код на боја
1073
More info
star_border
Код на боја
1135
More info
star_border
Код на боја
1143
More info