Петролеј

Петролеј во голема мера е составена од сива, со мешавини на сина боја. Има квалитети на сива-формалност и неутралност - и спокоен, сигурен квалитет на сина боја. Петролеј оди одлично како акцентирана боја со светли  до средни нијанси на сива, но исто така и со правливи кафеави или ладни црвени или жолти бои. Оваа боја е повеќе пригушена од другите верзии на сина боја, обезбедувајќи повеќе автентичен изглед.

star_border
Код на боја
0781
More info
star_border
Код на боја
0851
More info
star_border
Код на боја
0841
More info
star_border
Код на боја
0831
More info