Лаванда

Лавандата ги содржи средните тонови на виолетовата боја. Оваа кул виолетова сенка комплиментира фасади со мешавини од средината и светло сива боја. Таа додава недооцентен елеганција и допир на бојата на инаку кул изглед на ахроматични сиви. Ние не препорачуваме комбинирање на други бои за надворешноста на фасадата со лаванда, за да ги задржите работите во хармонија и да се појавуваат природно.

star_border
Код на боја
0695
More info
star_border
Код на боја
0685
More info
star_border
Код на боја
0693
More info
star_border
Код на боја
0684
More info