Песок

Песокот се наоѓа на средина до светлата нијанса на кафена боја. Овој тон може да се примени на големи површини на фасада и оди добро со различни бои. Песочните тонови се бели со лесни допири на кафена боја. Тоа е одлична боја за украсување на големи површини на фасада, давајќи и' светлина и чист изглед. Фасадите и придружните детали во песокот ќе  дадат мек и хармоничен изглед кој сигурно ќе импресионира.

star_border
Код на боја
0165
More info
star_border
Код на боја
0167
More info
star_border
Код на боја
0185
More info
star_border
Код на боја
0188
More info