Бело кафе

Бело кафе спаѓа во групата на природни тонови. Може да се примени на големи површини на фасада и да оди добро со различни бои. Белото кафе претставува многу светло-кафеава, што значи дека има исти својства како кафеаво-земјена, пријателска и многу природна, но со помал интензитет. Фасадите и придружните детали обоени во бело кафе ќе го создадат мек, хармоничен изглед.

star_border
Код на боја
0449
More info
star_border
Код на боја
0389
More info
star_border
Код на боја
0398
More info
star_border
Код на боја
0379
More info