Капучино

Капучино е средна нијанса на кафена боја. Ова значи дека има многу исти карактеристики како кафеаво-земјена, пријателска со природен изглед. Фасадите направени во капучино тонови, заедно со препорачните придружни бои, ќе и дадат на фасадата мек, хармоничен изглед кој ги остава гледачите инспирирани.

star_border
Код на боја
0395
More info
star_border
Код на боја
0397
More info
star_border
Код на боја
0385
More info
star_border
Код на боја
0196
More info