Урбан-Живот

Урбаниот живот е наменет да одговара на динамичните утра на зафатен, раздвижен град. Овој тип комбинација на бои ја сугерира убавината на енергијата зафатена во структурата, прикажувајќи индустриска и прогресивна минималистичка архитектура. Материјали во хармонија со овој изглед: нерѓосувачки челик (сјајни), светло дрво (сјајно), многу лесен или многу темен камен, бетон и карактеристики на стакло

star_border
Код на боја
0697
More info
star_border
Код на боја
0863
More info
star_border
Код на боја
0865
More info
star_border
Код на боја
0992
More info
star_border
Код на боја
1168
More info