Арт-Живот

Арт живот- е инспириран од уметничка галерија со бели ѕидови, нови изложби со црно-бела фотографија и силни светла. Оваа комбинација на бои укажува на прогресивни, драматични и трендови на теми со зголемување на резолуцијата. Материјалите во хармонија со овој изглед вклучуваат: нерѓосувачки челик (сјај), светло дрво (сјај), многу светло или многу темно камено обложување, и бетонски и стаклени карактеристики. Внимание: користете силни бои - жолта и портокалова со мали акценти додадете вистинска кора од лимон!

star_border
Код на боја
0019
More info
star_border
Код на боја
0022
More info
star_border
Код на боја
0491
More info
star_border
Код на боја
0717
More info
star_border
Код на боја
0719
More info
star_border
Код на боја
0831
More info
star_border
Код на боја
0832
More info
star_border
Код на боја
0891
More info
star_border
Код на боја
0018
More info