Кајсија

Кајсија е вид на портокалова боја. Среќна и нежна, оваа боја додава живост и топлина на целокупен изглед на зградата. Важно е внимателно да се разгледа големината на површината за нанесување, бидејќи кајсијата може да даде впечаток на незрелост. Никогаш не комбинирајте со црна или тешка сива - овие избори ќе ја изнесат негативната страна на кајсијата и ќе ја уништат општата хармонија на боите.

star_border
Код на боја
0337
More info
star_border
Код на боја
0324
More info
star_border
Код на боја
0316
More info
star_border
Код на боја
0313
More info