Пустинска Роза - Живот

Пустината Роуз Живот ја повикува атмосферата на една арапска бајка. Песочните ѕидови со темни високи планини само на прагот служат како инспирација за овој стил. Боите од оваа палета се ладни и меки во исто време и создаваат софистициран, но добредојден изглед. Комбинирајте со челичен челик или алуминиум и дрво со сиви нијанси за да ја одржувате хармонијата.

star_border
Код на боја
0196
More info
star_border
Код на боја
0415
More info
star_border
Код на боја
0423
More info
star_border
Код на боја
0424
More info
star_border
Код на боја
0425
More info
star_border
Код на боја
0429
More info
star_border
Код на боја
0419
More info