Baumit openContact

Системски лепак за опен систем

Паропропустен минерален прашкаст лепак за лепење и глетување на опен, опен плус и опен рефлект фасадни плочи, како и за положување на опенТекс мрежичката. Специјален производ за Баумит опен клима фасадниот систем. Системски лепак по ETAG 004.

  • Високо паропропустен

  • Специјално развиен за Баумит Опен систем

  • Одлична адхезија и еластичност

Baumit openContact