Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

Европска Баумит Фасада

Фасадата е лицето на куќата и го покажува стилот на луѓето што живеат во неа. Целта на Баумит Life Challenge е да се промовира имагинацијата и уметноста на изведбата. Да се покаже дека има многу вреден и креативен потенцијал во малтерот и комбинацијата од различни материјали, текстури, облици и боја.

Life Challenge – Награда

После 2014 во Виена (Австрија), 2016 во Мадрид (Шпанија), и 2018 во Братислава (Словачка) Баумит Life Challenge 2020 ќе се одржи во победничката земја во Валенсија, Шпанија во L’Hemisferic, на 10ти  Септември 2020.


Настанот се очекува да биде посетен од околу 500 гости од сите 25 Баумит земји, со најдобрите Баумит архитекти, инвеститори и партнери. Повеќе од 300 проекти ќе бидат оценувани во 6 категории од страна на висококвалифицирани независни експерти.

Категории

Во овој момент собираме пријави од најдобрите фасади од секоја Баумит земја. Од февруари 2020 до Март 2020 вие ќе имате можност да учествувате во јавното гласање за најдобрата фасада во Европа! Ова се категориите:


Едносемејна Куќа

Повеќе-семејна стамбена

Не-стамбена

Термо реновирање

Историско реновирање

Воодушевено од Текстурата

Пријавете го вашиот проект

Имате Баумит фасада и сакате да бидете дел од Баумит Life Challenge натпреварот- тогаш стапете во контакт со вашата  локална Баумит компанија.

Кликни и гласај: Од Февруари 2020

Вашето мислење е исто така важно за нас! Која фасада е најдобра? Од Февруари до Април 2020 ја имате можноста да гласате за вашите омилени проекти!
Внесете ја вашата електронска пошта и ќе бидете известени кога анкетата ќе биде отворена за јавно гласање. 

* Со внесување и праќање на мојата електронска пошта, потврдувам дека ги прочитав информациите за заштита на податоци од оваа изјава и се согласувам за понатамошна обработка за целите кои што се опишани.