Baumit Baumacol ProPlus

Лепило за керамика

Тенкослојно лепило (C1Т, EN 12004) за лепење на впивливи керамички плочки.

  • За надвор и внатре

  • Добра обработливост

  • За керамика од порцелан

Baumit Baumacol ProPlus