Baumit KlimaWhite

Клима малтер

Дифузно отворен, бел варов малтер, за регулирање на влагата во внатрешните простори, вклучувајќи и мокри простории. Природната микропорозна структура овозможува брзо превземање на влагата, а исто така и брзо испуштање на влагата, со што се обезбедува одлична клима во просторијата. Греанулација: 1 мм.

  • Ја регулира климата во просторијата

  • Природно бел

  • Без штетни материи и отпорна на мувла

Baumit KlimaWhite