Baumit SilikonTop

Силиконски завршен малтер

Готов, пастозен, тенкослоен завршен малтер на силиконска база. Малтер за надворешна обработка. Паропропусен, отпорен е на нечистотии, одлично водоодбивен и универзално применлив. Сега и како дел од баумит опен - клима системот. Се испорачува во структура Кратц (1.5 мм, 2 мм) i Риле (2 мм).

  • Премиум заштита

  • Отпорен на вода и нечистотии

  • Голема покривност

Baumit SilikonTop