Baumit SilikatTop

Силикатен завршен малтер

Готов, пастозен, тенкослоен завршен малтер на силикатна база. Малтер за надворешна обработка. Одлична паропропусност и водоодбивност. Се испорачува во структура Кратц (1.5 мм, 2 мм) i Риле (2 мм).

  • Висока паропропустливост

  • Отпорност на нечистотии

  • Брилијантни бои

Baumit SilikatTop