Baumit PuraTop

Премиум фасаден малтер

Отпорен, пастозен завршно декоративен малтер за интензивни и брилијантни нијанси. Поради специјалните пигменти кои се применуваат се одликува со одлична стабилност на бојата.

  • COOL пигмент технологија

  • Интензивни нијанси

  • Широка палета на бои

Baumit PuraTop