Baumit GranoporTop

Акрилен завршен фасаден малтер

Готов, органски врзан, пастозен, тенкослоен малтер. Малтер за надворешна обработка. Паропропусен и одлично водоодбивен. Се испорачува во структура Кратц (1.5 мм, 2 мм) i Риле (2 мм).

  • Отпорен на временски влијанија

  • Висока водоодбивност

  • Одлична обработливост

Baumit GranoporTop