Baumit CreativTop

Завршен малтер за креативно моделирање

Пастозен завршен малтер за креативно моделирање и обликување на фасадата, спремен за употреба, подобрен со силикон. Потрошувачката зависи од техниката на обработка.

  • Неограничени можности за обликување

  • Широк спектар на текстури

  • Креативни, шарени и единствени површини

Baumit CreativTop