Baumit Baumit StarTop

Премиум фасаден малтер

Високо отпорен декоративен малтер на силиконска база. Содржи нов тип на полнило за побрзо исушување после дожд, магла и кондензациона влага. Едноставен за обработка.

  • Брзосушечка површина

  • Зголемена заштита против алги и мувла

  • Самочистечки ефект

Baumit Baumit StarTop