Baumit StarColor

Премиум фасадна боја

Отпорна на атмосферски влијанија фасадна боја на силиконска база, и ново функционално плонило за брзо сушење на фасадните површини после дожд, а исто така и при магла и кондензација.

  • брзо сушечка површина

  • отпорна на алги и мувла

  • самочистечки ефект

Baumit StarColor