Baumit SilikonColor

Силиконска фасадна боја

Готова силиконска фасадна боја за надворешни работи. Паропропусна, отпорна на нечистотии, одлично водоодбивна и со универзална примена.

  • Голема водоодбивност

  • Отпорна на сите временски услови

  • Паропропустлива

Baumit SilikonColor