Baumit DuoColor

Акрилна фасадна боја

Готова акрилна боја на основа на водена дисперзија за внатрешни и надворешни работи. Паропропусна и одлично водоодбивна. Потрошувачка: прибл. 0,5 кг/м2, вклучувајќи го и првиот слој

  • Економична

  • Лесно обработлива

  • Водоодбивна

Baumit DuoColor