Baumit MosaikTop

Мозаик завршен декоративен малтер

Декоративен малтер за надворешни и внатрешни зидни површини, посебно за подножјето. Се испорачува во 36 различни нијанси.

  • Содржи обоени кварцни камчиња

  • Мозичен ефект

  • Голема отпорност на удари

Baumit MosaikTop