Baumit Metallic

Металик премаз

Високо квалитетен металик премаз на дисперзиона база. Обработка со техника на шприцање - погледнете го техничкиот лист. (Потребно е задоволително предзнаење за вградувањето.)

  • Префинет металик сјај

  • Модерен дизајн

  • Со голема отпорност

Baumit Metallic