Baumit Glitter

Премаз со светкави металик честички

Транспарентен премаз на дисперзиона база со светкави металик честички. Обработка со техника на шприцање - погледнете го техничкиот лист. (Потребно е задоволително предзнаење за вградувањето.)

  • Светкав ефект и префинет изглед

  • Декоративен

  • Индивидуален дизајн

Baumit Glitter