Baumit MPA 35

Машински малтер

Варово-цементен машински малтер, за надворешна и внатрешна примена. Гранулација ≤ 1 мм.

  • „Водоотпорен

  • Парoпропустен

  • Машинско и рачно нанесување

Baumit MPA 35