star_border

Локален Консултант

Во прилог на совршен квалитет на производот ние им нудиме на нашите професионални партнери сеопфатна поддршка. Ни би било задоволство да им помогнеме на нашите деловни партнери како и да е можно.

Диме Митрески

Менаџер за продажба

+389 70 383 634


dime.mitreski@baumit.mk

Љупчо Чемков

Техничко комерцијален претставник

+389 70 230 477


ljupco.cemkov@baumit.mk

Бране Змејкоски

Комерцијален претставник

+389 71 309389


brane.zmejkoski@baumit.mk

Билјана Георгиева

Менаџер за финансии

+389 72 271 841


biljana.georgieva@baumit.mk