Creative facades DesignLife
star_border

Декоративни малтери и бои
Baumit DesignLife

  • Креативна, разновидна и индивидуална фасада
  • Бесконечни опции за дизајн
  • Декоративен малтер и ефективни фасадни бои

Поставувањето влијае на фасадата, и секоја фасада влијае на поставувањето. Која порака сакаме да ја оставиме во нашата околина? Кога барате соодветни нијанси и структура на малтер, погледнете околу вашата поставка и инспирирајте се. Изберете нијанси кои ќе имаат природен ефект врз вашата фасада и ќе се усогласат со поставувањето.
Дали сакате да направите разлика? Разграничување со дополнителни бои или структура на вашиот малтер. Вклучете се во фенси со креативниот малтер Baumit CreativTop

Креативен и флексибилен

Dekoratívna omietka

Декоративен малтер Baumit CreativTop е универзален малтер за лице со исклучително едноставна обработка, рачно или со машина. Благодарение на оваа функција, може да се користи како малтер за термоизолација, но и на стари и нови минерални малтери и естриси, на бетонски и реновирачки малтери. Малтерот се испорачува во 6 различни структури кои можат да се комбинираат едни со друг.

Индивидуална појава

Комбинацијата на малтерот CreativTop со карактеристики за моделирање и декоративни бои овозможува опциите за дизајн на фасадите кои до сега не се предвидени. Метална боја Baumit Metallic, застаклување боја Baumit Lasur или транспарентна боја Baumit Glitter. Се гарантира едноставна обработка, добра цена и ефективни резултати!

Фокусирани на резултат

Со малтерот Baumit CreativTop и декоративни бои се отвораат бесконечни опции за креативно толкување на дизајнот на фасадата. Малтерот е достапен во 758 нијанси на бои, и може да биде креативно комбинирано. Грубо израмнет, структуриран со четка или ваљак, структура на груб бетон или апсолутно мазен - овие и други безбројни оригинални структури конечно можат да станат реалност.

Креативни структури – дознајте ги техниките.

Kreatívne fasády videá
Видеа – дознајте ги техниките.

Индивидуални креативни техники со детални упатства. Бидете инспиративни и креативни!

Погледни видео
Prospekt_CreativTop
Упатство

Индивидуални фасадни опции со малтерот CreativTop. 20 различни техники со детални инструкции.

Oотворете го упатството
Dekoratívne fasády
Различни креативни техники

Галерија од креативни техники со примеро. Израмнета структурасо четка или ваљак, со изглед на мазен бетон, дрво, мазна фасада...

Сакам да бидам инспириран!
Farebné odtiene
Нијанси на боја

Дали ја барата правата нијанса? Погледнете во 758 нијанси за малтерот и палетата на бои од декоративни бои Baumit DesignLife.

Погледни ги нијансите