star_border

Наша визија
"Сакаме луѓето да живеат здраво,енергетски ефикасно и прекрасно"

Здравото, штедливо и удобно домување го зголемува квалитетот на животот на луѓето. Нашите четири ѕида се еден вид заштита за семејството. Помеѓу, се одмараме, се наполнуваме со енергија за да одговориме на предизвиците на секојдневниот живот.

Филозофија на компанијата

Управувањето со квалитетот и заштитата на животната средина се во сржта на компанијата идеална со децении. Превентивната и долгорочната заштита на природните ресурси, заштедата на енергија, намалувањето на штетните емисии и трошоците за суровини и горива се водечки задачи за нас. Чувствуваме одговорност кон нашите соработници, клиенти и јавноста да се усогласат со сите закони и прописи за животната средина. Baumit е бренд кој нуди комплексен производ, од кои 50% се квалитетни материјали, а останатите 50% се логистика и сервис. Во нашата активност се потпираме на искрени и коректни односи и строги правила со клиентите и партнерите.

Одговорност

Во центарот на нашиот производствен процес е секогаш внимателниот третман на природните ресурси. Заштитата на животната средина е цврсто вградена во корпоративниот идеал.
Највисоката цел на Baumit е развој на нови концепти и идеи кои придонесуваат инвестицијата на нашите производи да биде поврзана со намалување на штетните емисии и ограничување на потрошувачката на енергија. Ова е особено точно за системите за топлинска изолација Baumit.
Квалитет

„Баумит е синоним за компетентност во градежништвото, за модерни и квалитетни производи, за динамични и иновативни компании и за маркетинг ориентиран кон иднината!“.
Фридрих Шмит и Дитер Керн 1988 година

Тест