star_border

Во печатот

Избор на сегашните извештаи за печатот на Baumit, настани и производи.

Компанија

31.03.2018

Baumit Life Challenge

"Списание за Baukultur" се однесува на победниците на Baumit Life Challenge и победниците.

31.03.2018

30 годишнина

The Building Times пишува за 30-годишнината на Баумит во Австрија и како сето тоа започна во 1988 година.

31.03.2018

Баумит брка возење

Од "crackpot идеја" на еден од најголемите светски спортски настани во однос на учесниците и прекриените километри: Рајзинг Allgäu-Orient е во подем.