North Macedonia

Menu

clear

Select version

clear

Baumit MosaikTop

Мозаик завршен малтер

Декоративен малтер за надворешни и внатрешни зидни површини, посебно за подножјето. Се испорачува во 36 различни нијанси.

  • Обложен и обоен кварцен песок

  • Шарен камен ефект

  • Висок отпор на удари

Варијанти на производот

Рок на траење
12 месеци
Рок на траење
12 месеци
Baumit MosaikTop